top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Наш незвичайний випускний

2019-2020 навчальний рік нестандартний, складний і напружений: його довелося закінчувати в умовах карантину та дистанційної освіти. Таким же незвичайним, але все ж урочистим і незабутнім виявилося свято завершення школи випускниками 2020 року школи №9 міста Бахмут.

Сьогодні, 10 червня, так само, як дев’ять років тому до 1 класу, їх привели до школи мами і бабусі, щоб почути на прощання теплі слова, підготовлені директором школи, класним керівником, першою вчителькою. Хоч коло зустрічі було невеличким, але по-родинному затишним і незабутнім. Хвилюючі хвилини вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти пробудили яскраві емоції присутніх, у багатьох навіть тремтіли сльози на очах. Гордились батьки, коли їхні діти отримували похвальні грамоти за високі успіхи у вивченні окремих предметів, були розчулені словами щирої подяки за виховання дітей та партнерські стосунки з педагогічним колективом.

Отож, школа підвела ще один підсумок – успішний випуск у самостійне життя 12 юнаків і дівчат, які мають достатній запас знань і сформованих вмінь, щоб продовжити навчання у закладах освіти нашої Батьківщини. Ми щиро бажаємо їм знайти свою щасливу дорогу.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page