top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Теплі спогади випускників школи №9

Лютий у Бахмутській ЗОШ №9 розпочався по-весняному тепло, по-сімейному затишно, адже у першу суботу місяця її традиційно відвідали випускники різних років.

Щорічна зустріч з випускниками носить великий виховний характер для усієї нашої громади: підтримується тісний зв’язок поколінь, дорослі діляться з дітьми своїми високими почуттями до вчителів та друзів, менші докладають зусиль та старання, щоб подарувати добро і радість старшим, спогади яких служать матеріалом для обговорення на уроках та роздумів про майбутнє. Особливо зворушливо, коли у концертній залі присутні дідусь і батько, а онука виконує для них пісню «Журавлі - спогади».

Подібні зустрічі завжди оповиті ностальгією і проходять в сімейному колі. На відміну від попередніх років, коли на зустріч з однокласниками приходила молодь, цього року до школи завітали дуже поважні випускники – 1956, 1958, 1965, 1985, 2000 років випуску.Випускники-ювілярі очікували на цю зустріч найбільше. Мелодія вальсу, шкільний дзвінок, лагідні очі першої вчительки перенесли наших дорослих випускників у найкращі роки, що не повернуться вже ніколи, - дитинство та юність. 81-річний Холодний Віктор Григорович поруч з 36-річною Афіногеновою Оксаною та 25-літнім Дмитром Казаковим щиро співали «Солнечный круг» - і злилися у цій пісні воєдино і радість, і спогади, і дружба, і все те, що залишає у наших серцях школа.

Після урочистостей колишні учні пройшли шкільними коридорах, відвідали свої класні кімнати, посиділи за своєю партою, взяли рейду до рук та на дошці написали вітання теперішнім учням, поспілкувалися з класними керівниками та своїми однокласниками, розповідали один одному про те, як склалося їхнє життя після закінчення школи, ділилися спільними спогадами і фотографувалися на згадку.

Зустріч закінчилася, а спогади про неї залишаться до наступного лютого і знову змусить частіше битися серця наших випускників.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page