top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

У Бахмутській ЗОШ №9 відзначили День Соборності України


Урочисто і піднесено учні школи №9 відзначили Державне свято - День Соборності України. Тематика годин спілкування, звичайно, має національно-патріотичне спрямування: «Рідний край – моя родина» (3 клас), «Україна - наш спільний дім» (4 клас), «Ми – у соборній Україні» (5 клас), ««Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг» (6 клас), «День Соборності – історична пам’ять українців» (7 клас), «Історичний огляд подій сторічної давності. Година питань-відповідей «Соборність – це…» (8 клас). Дев’ятикласники знайомилися з фото-, відео-матеріалами, наданими Інститутом історичної пам’яті України.

Історико-літературний захід об’єднав у холі на І поверсі усю шкільну родину. Під час свята діти згадали такі важливі факти історії минулого та сучасного– підписання документа про злуку ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.


У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила». Також діти намалювали яскраві газети, приурочені до Дня Соборності. А щоб підкреслити значення свята, одягнулися у вишивані сорочки.

Кульмінацією святкування став виступ шкільної команди з виставою «Мати Україна» під керівництвом педагога-організатора Ганною Ісаєвою. До речі, наш гурт привіз перемогу з міського конкурсу музично-літературних композицій «Україна-єдина країна», а разом з перемогою – гордість і задоволення. Вітаємо, діти!

Шануймо нашу Україну, бережімо її!

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page