top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Магічний ранок

«Будь-яка достатньо просунута технологія не відрізняється від магії.»

Англійський письменник Артур Кларк.

Усі діти полюбляють усілякі досліди й мріють відчути себе трошки чарівниками. Тому з метою розвитку логічного та нестандартного мислення учнів, вчителі хімії Мартиненко Н.М. та фізики Савченко А.А. вдалися до наукової магії та довели, що це нескладно, але для цього обов'язково знадобляться відповідні знання з хімії та фізики! Вони запропонували учням в межах вивчення природничих наук разом зробити кілька захопливих експериментів з поясненням змісту реакцій з наукової точки зору.

Діти побачили магічну дію заряджених ебонітової та скляної паличок на електроскоп та електрометр, дію електричного дзвоника та перетворення механічної енергії світлову.

Вони були вражені самовозгоряння жертовника, неопалимої хустинки, яка не горить у полум’ї, перетворенням старих монет на нові – блискучі та різними перетвореннями кольорів.



Це дійство відбулося з нагоди 58 річниці першого у світі та історії людства польоту людини у космос навколо Землі, яким Юрій Гагарін відкрив епоху пілотованих космічних польотів.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page