top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Усі чекають свята, усі чекають дива

Найчарівніші, найвеселіші зимові свята, і, звичайно, зустріти їх краще з друзями. У нашій школі підготовка до святкування тривала протягом двох тижнів: усі прикрашали класні кімнати, коридори, готували вітальні листи і плакати. Найбільш відповідальним до доручення з оздоблення шкільних рекреацій став колектив 7 класу, командир Козаченко Ніна. Дружно хлопці та дівчата прикрасили коридор, який веде до кабінету 1-класників, усі відзначили творчий задум учнів.

Хол І поверху прикрасили святкові вітальні газети, які підготували юні художники 5 класу (колективна робота), 8 класу (Деркачова Ангеліна), 9 класу (Рябокінь Вікторія). Цілий день газети вивчали дорослі та дітвора, фотографувалися біля них, читали уголос вітання.

Небагатою на кількість, але дуже гарною за змістом стала шкільна виставка фоторобіт «Сфотографуй казку», у якій активно взяли участь учні Сєдов Віктор (2 клас), Паничева Єва (3 клас), Калітіна Олеся (6 клас). Тепер шкільний хол прикрашають фото зимового пейзажу.

Конкурс віршів Дідові Морозу об’єднав більше 30 шанувальників поезії. Журі оцінювало вміння володіти аудиторією, акторську майстерність, культуру мовлення та поведінки на сцені. Переможцями вийшли учні Рубцова Ангеліна, Рижих Олександр, Маковецька Ангеліна, Зайвенко Мілана (1 клас), Сєдов Віктор, Котельникова Тетяна (2 клас), Маковецька Анастасія, Прошкіна Поліна, Слєпцова Маргарита (3 клас), Вячеславський Владислав (4 клас) і подарують свій талант глядачам під час Новорічного свята.

І ось нарешті настав той святковий день, якого усі ми так довго чекали. 27 грудня наша школа наповнилась веселою музикою, гарно вбраними дітьми та дорослими. Учні початкових класів зібралися на Новорічну виставу, куди завітали казкові персонажі Снігова королева, Сірий вовк, Червона шапочка, Буратіно і, звичайно, Дід Мороз зі Снігуронькою. Та то була не проста вистава-казка, а сучасний мюзикл, до якого були залучені абсолютно усі присутні, які співали, танцювали, грались в різноманітні ігри. Дід Мороз приніс подарунки дітям і побажав усім у новому році бути здоровими та щасливими.

Старші школярі самі організували для себе сучасну забаву – шкільний формат телевізійного шоу «Хто зверху?». Хлопці змагалися з дівчатами у спритності, креативності, винахідливості, вміннях знаходити вихід зі складних та не дуже ситуацій. Перемогла, звичайно дружба та гарний настрій. А потім відбулася шкільна дискотека, де друзі танцювали, як-то кажуть, до схочу.



Новий рік на порозі. Нехай він принесе нам усім добро і щастя, радість і мир. Ми бажаємо добробуту кожній родині, здоров’я кожній людині.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page