top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Сюрпризи від Святого Миколая

У холодну зимову пору, коли сніги засипають землю, коли ночі довгі, а дні короткі, українські діти з нетерпінням чекають на одну незвичайну ніч – ніч, коли до них приходить Святий Миколай. Завітав він і до нашої школи. Цікаво та весело 19 грудня пройшло свято Миколая. Учні старших класів на чолі з головою учнівської спілки підготували для маленьких друзів чудове свято-свято казки. Заздалегідь вони підібрали сценарії, підготували декорації, костюми.

Креативною, веселою та цікавою була вистава від учнів 5 класу. Діти показали казку «Ріпка» на новий лад. Вперше у нашій школі учні 8 та 9 класів презентували цікаву виставу–театр рук під назвою «Жива картина». А учні 7 класу для всіх підготували «Казку про Святого Миколая».

Сюрпризом для учнів був приїзд гостей з військової комендатури, які із задоволенням стали активними учасниками шкільного дійства. Після виступу дітей капітан Лифар Олександр Віталійович та його підлеглі солдати до школярів звернулися зі словами: «Сьогодні одне із найсвітліших і чарівних свят року. Свято, коли варто забути про всі неприємності і згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Нехай це свято принесе, добро, радість, удачу і обов’язково приємні сюрпризи. І одним із таких сюрпризів буде те, що ви всі отримаєте подаруночки, солодощі, які ми привезли вам від Святого Микола. Зі святом радості і щедрих подарунків».

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page