top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

З Днем визволення Бахмута

Кожен рік віддаляє нас від тієї великої кровопролитної світової війни.

Живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини, врятував світ від нацистської навали.

5 вересня є визначним днем, для жителів Бахмута. Саме ця дата стала переможною для нашого міста в роки ІІ Світової війни.

З метою збереження історичної пам’яті та вшанування річниці визволення Бахмута в школі проведено низку інформаційно-просвітницьких заходів. У початковій школі проведені акції «Назавжди в пам’яті людській» біля шкільного пам’ятника «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» та пам’ятника загиблим землякам. Учні 8-9 класів разом з класними керівниками завітали з екскурсією до комітету мікрорайону Ступки, де голова мікрорайону Мороз Т.А. разом з вчителем історії Пилипчатіним В.М. знайомили дітей з історією визволення Бахмута та інших міст Донбасу у роки Другої Світової війни. Діти переглянули історичний архів комітету, хвилюванням слухали зворушливі вірші, читали уривки з листів фронтовиків, інформаційні повідомлення.

Колективи 5-7 класів у читальній залі бібліотеки провели зустріч у літературній вітальні. Тут звучали читали вірші воєнної тематики наших земляків Черепкова В.Ф. та Решетової С.А.



День визволення Бахмута від фашизму - це свято великої радості та гордості, скорботи, слави і безсмертної пам’яті усіх, хто віддав своє життя за волю і мир на нашій Батьківщині.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page