top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

«Від шкільної лави - до робочого місця»

Ми живемо в країні, яка поступово рухається в напрямку життя європейського за європейськими вимірами: запроваджуються новітні стандарти в освіті, медицині, громадському житті, змінюються підходи під час вибору професій, виникає потреба у нових креативних працівниках. Людині, зокрема молодій, потрібно добре усвідомлювати, як важливо обрати професію до душі, щоб вона не стала тягарем, а приносила лише задоволення.

Задля формування інтересу до світу професій в межах місячника профорієнтації та трудового виховання у 5 класі пройшла профорієнтаційна гра «Від шкільної лави - до робочого місця».

Уже з перших хвилин заняття п’ятикласники активно обговорювали поняття «професія», «спеціальність» та «посада», наводячи приклади з життя.

У конкурсі-грі свій творчий й інтелектуальний потенціал, комунікативні здібності та уявлення про світ професій представляли команди «Дизайнери-дівчата» та «Поліцейські-хлопці». Учні наполегливо, із зацікавленням виконували завдання, відповідали на запитання, демонстрували вміння розшифровувати повідомлення. Під час обговорення виникали суперечки, які ми назвали «дискусіями», але під час прийняття рішень завжди перемагав командний дух.

Під час гри учні познайомилися з новими професіями - «дистриб’ютор», «маркетолог» та «референт».

Змагання між командами проходило під пильним наглядом компетентного журі. З невеликою перевагою перемогу здобула команда дівчат.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page