top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Педагогічна кухня

У школах міста – зимові канікули. Для учнів - це пора відпочинку, веселих свят, розваг, для вчителів – час підбити підсумки зробленого, спланувати подальшу роботу.

Уже завтра наші учні повернуться до школи, розпочнеться новий навчальний період, а сьогодні, напередодні ІІ семестру, у Бахмутській школі №9 на засідання шкільного методичного об’єднання зібралися їхні класні керівники, щоб обговорити нагальні питання виховання підростаючого покоління, проаналізувати досягнення за І семестр 2017-2018 навчального року, знайти шляхи подолання труднощів, окреслити перспективи. Ця зустріч перед початком нового семестру була схожа на кухню, де збираються з родиною не тільки у будень, а й у свято, приймають гостей, вітають зі святами. Шеф-кухар – керівник шкільного методичного об’єднання класних керівників Інна Порохня – очолила роботу, оголосивши меню, підготувавши команду для продуктивної роботи.

Директор школи Лариса Калітіна дала оцінку роботі класних керівників у І семестрі і наголосила, що класний керівник – це вічний донор, які віддає своє серце дітям, а його все одно вистачає на всіх! Досвідчені класні керівники Людмила Савіна та Варвара Кривич поділилися досвідом роботи з дітьми, котрі потребують посиленої педагогічної уваги, педагог-організатор Ганна Ісаєва дала рецепти приготування гарного виховного заходу. На завершення кожен класний керівник презентував родзинки плану виховної роботи на ІІ семестр і подав його на затвердження адміністрації школи.






Смачного вам, шановні колеги! Апетиту вам до вчительської праці та творчості!

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page