top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Канікули?! А ми до школи

Не дивлячись на тривалість зимових канікул, Бахмутська школа №9 переповнена дитячими голосами та веселим сміхом. Вони є свідченням того, що вихованці люблять свій навчальний заклад, їм цікаво тут, тому із задоволенням йдуть до школи, до своїх вчителів, однокласників, друзів.

Спортивні змагання – найулюбленіша справа старшокласників. Микола Боровик кожного дня на канікулах відчиняє двері спортивної зали, щоб діти пограли у баскетбол, волейбол, теніс. Грають усі: дівчата, хлопці, вчителі. Перемагає дружба і гарний настрій.

Йде дощ? Нічого. Матч відбудеться за будь-якої погоди. Двічі на тиждень на новому футбольному полі зі штучним покриттям збираються збірні школярів та випускників, щоб зіграти у футбол. Немало і вболівальників, молодших школярів.

Гуртківці Тетяни Випряжкіної два дні виготовляли подарунки до Різдва, усім працівникам школи вручили пакунки з написом «Розгорнути 7 січня». Тож буде приємний сюрприз.

5-класники разом з класними керівником Інною Порохнею влаштували вечірку під ялинкою «Веселі канікули» з танцями, цікавими конкурсами, розвагами, солодощами.

Усі: і дорослі, і діти – єдині у думці, що зимові канікули слід провести весело й корисно, не просиджуючи вдома перед телевізором чи комп’ютером, що є безліч занять для цікавого проведення часу.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page