top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

«Порядний той, хто своє право вимірює своїм обов’язком»

11 грудня у школі №9 підведено підсумки тижня права, що проходив під гаслом «Права людини – гарантія розвитку людства». Старт тижню оголосили члени дитячої організації самоврядування «Веселкова республіка» під час проведення загальношкільної лінійки. Презентація окремих статей Загальної декларації прав людини, Конвенції ООН про права дитини, Конституції України, шкільного Статуту розширили знання учнів про права людини та громадянина, сприяли вихованню правомірної поведінки, вказали на необхідність та важливість дотримання законів, прав та обов’язків.

План тижня реалізовано у повному обсязі: правові хвилини під час уроків, відкритий урок правознавства у 9 класі, Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, гра у 2-3 класах «Знай свої права», бібліотечний урок для 4 класу «Сторінками Загальної декларації прав людини», усний журнал для 5-6 класів «Я маю право», КВК серед учнів 7-9 класів «Право у нашому житті». Навіть першокласники долучились до роботи – переглядали та обговорювали мультфільми про права дитини, створеними Дитячий фондом ООН «ЮНІСЕФ».

Сьогодні вийшла шкільна газета «Наш закон - наша сила», де кожен класний колектив розмістив статтю про участь у шкільному правознавчому тижні.

Таким чином, всі ми разом вчимося розуміти, що поведінка людини в різних життєвих ситуаціях основується на знанні і розумінні правових актів.

Тиждень права добіг кінця, місячник правового виховання триває.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page