top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

6 грудня - День збройних сил України

Військові традиції не вмирають, доки існує сам народ, доки розвиваються його збройні сили, і тому 6 грудня - це свято для всіх військовослужбовців: і теперешніх і майбутніх - людей доблесті та честі.

День Збройних Сил України— святковий день, встановлений постановою Верховної Ради України 1993 року. Відзначається щорічно 6 грудня — у день ухвалення 1991 року закону України «Про Збройні Сили України».


У нашій школі цього дня проведено урочисту шкільну лінійку «Захист Батьківщини – святий обов’язок кожної людини». Учні підготували вірші про любов до рідної України та готовність у разі потреби стати на її захист. Хлопчики початкових класів під керівництвом педагога-організатора стали учасниками танцювального флешмобу «Разом ми - сила», а старшокласники, взявши участь у військово-спортивних, продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку, прагнення до перемоги.

Всі учасники проведених заходів зрозуміли основне: тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.

Від щирого серця вітаємо усіх людей військової справи з 26-ю річницею створення Збройних Сил України! Бажаємо Вам мужності, сил і здоров’я, миру і спoкoю на всій українській землі!

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page