top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Україна - це територія гідності і свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років.

Вчителі та учні Бахмутської ЗОШ №9 стали активними учасниками заходів, що проводилися у школі цього дня: під час урочистої, сповненої духу патріотизму шкільної лінійки усією шкільною родиною ми вшанували пам’ять героя Небесної Сотні, нашого земляка Дмитра Чернявського, на годинах спілкування у 8-9 класах класні керівники Вячеслав Пилипчатін та Микола Боровик побажали своїм учням не втрачати людської гідності та вірити у щасливе майбутнє нашого народу, флешмоб «Наш символ Гідності та Свободи», організований педагогом-організатором Ганною Ісаєвою, зібрав виставку із більше 100 дитячих малюнків, що прикрашають хол ІІ поверху.

Усі ми певні, що єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб!

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page