top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

До гарного уроку вчитель готується все життя

Кожному вчителю відоме чудове почуття, з яким ти йдеш до класу, сповнений сил та енергії, щоб запалити у дітей прагнення вчитися і побачити особливе світло в їхніх очах, спостерігаючи велику таємницю пізнання.

Щоб це відчуття підтримувати, необхідне постійне підживлення педагогічної майстерності, а також відновлення духовних та фізичних сил. Атестація педпрацівників є саме тим джерелом енергії, який не дає висохнути безмежним вчительським талантам.

У межах атестації у Бахмутській ЗОШ №9 проходять відкриті уроку вчителів. Схвальні відгуки членів атестаційної комісії отримали уроки і виховні заходи вчителя фізичної культури Боровика Миколи Івановича. Майстерність педагога полягає у тому, що вчитель ставить собі за мету задіяти в навчальний процес кожного учня, спонукати його до необхідності самовдосконалення не тільки фізичного, а й розумового. Багатий життєвий та педагогічний досвід учитель поєднує з відмінною теоретичною та практичною підготовкою, досконало володіє методикою проведення уроків, забезпечує органічне поєднання навчання, виховання і розвиток учнів у різних напрямках: соціальному, психолого – педагогічному, військово – патріотичному, фізичному, правовому.

У позаурочний час Микола Іванович багато уваги приділяє спортивно-масовій роботі. Навіть у вечірню годину зі шкільної спортивної зали чути дитячі голоси і тренерський свисток. До виховання підростаючого покоління вчитель залучає і батьків.

Микола Боровик випустив зі стін рідної школи не одне покоління учнів. Серед них більше десяти пішли шляхом свого вчителя – обрали професію вчителя фізкультури

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page