top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

«Можеш вибирати друзів і дружину, вибрати не можна тільки Батьківщину»

З метою виховання любові до рідного краю та Батьківщини, ціннісного ставлення учнів до суспільства і держави, формування національної самосвідомості протягом жовтня у Бахмутській ЗОШ №9 проходить тематичний місячник національно-патріотичного виховання. Робоча групи з підготовки місячника складалася з педагогів, учнівського активу та батьків, і під час планування даного місячника було враховано думки усіх його учасників. Акцент робиться на вихованні покоління, що вміє перемагати свої слабкості, має твердий характер та активну життєву позицію.

Під час урочистого відкриття місячника, який проходить під гаслом «Можеш вибирати друзів і дружину, вибрати не можна тільки Батьківщину», школярі й педагоги отримали завдання і були націлені на активність та відповідальне ставлення до виконання доручень.

Єдиний тематичний урок «Будь не тільки сином свого батька - будь і сином свого народу» націлений на усвідомлення кожною дитиною, що вона – маленька частинка великого народу, який має героїчну історію й багату культуру.


«Ігри патріотів» - низка найулюбленіших заходів. Перший день змагань «Смуга перешкод» проведено міським центром краєзнавства та екскурсій. Його керівник Валерій Кучер та керівник гуртків Юрій Гончаров зуміли зацікавити абсолютно усіх учнів нашої школи змаганнями спортивно-туристичного напрямку. Незабутні враження залишили пошуки козацьких скарбів, інтелектуальні змагання зі знань географії рідного краю та екології. Різноманітна програма центру краєзнавства та екскурсій дозволила кожному учаснику гри реалізуватися та спробувати себе у різних видах діяльності і має добрі плоди. Висловлюємо вдячність педагогам за незабутні враження.

Змагання з кульової стрільби – другий день «Ігор патріотів». Команди – учасники усвідомили, що стрільба – це не веселощі, а серйозний конкурс, що вимагає відповідального ставлення. Діти демонстрували

У час цифрових технологій читання літератури втрачає популярність не лише серед дітей, але й серед дорослих. Тому з метою формування читацьких інтересів у шкільній бібліотеці діє творчий клуб «За покликом душі», який зібрав поціновувачів патріотичної поезії. Прохолодного похмурого дня Надія Сироватська зібрала у затишній бібліотеці усіх, хто відчуває палку любов до українського слова, зігріла чашкою ароматного чаю з липою та чебрецем, полум’ям свічки. Звучали найзаповітніші слова: «Одна Батьківщина, і двох не буває».

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page