top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

День захисника України

Як відомо, гра — важливий засіб виховання, який доступний кожному, має тісний зв’язок із життям. Граючись та змагаючись з іншими, дитина розвивається фізично і духовно, пізнає світ, навчається спілкування з іншими, виконує побутові дії, фантазує. Для дитини будь-якого віку гра — це життя. У дитини природним є бажання перемогти. Крім того, роль гри у вихованні дітей полягає в тому, що діти навчаються співпереживати, розвивають емоційно-вольову сферу, стимулюють діяльність.

«Ігри патріотів» в Бахмутській ЗОШ №9– низка спортивних, туристичних та інтелектуальних ігор, присвячених Дню захисники України та місячнику національно-патріотичного виховання. Організатори ігор зробили акцент на вихованні покоління, що вміє перемагати свої слабкості, має твердий характер та активну життєву позицію.

Перший день змагань «Смуга перешкод» проведено міським центром краєзнавства та екскурсій сумісно з учителем фізичної культури Боровиком М.І. Керівник Бахмутського ЦТКЕ Валерій Кучер та керівник гуртків Юрій Гончаров зуміли зацікавити абсолютно усіх учнів нашої школи змаганнями спортивно-туристичного напрямку. Незабутні враження залишили пошуки козацьких скарбів, інтелектуальні змагання зі знань географії рідного краю та екології. Різноманітна програма центру краєзнавства та екскурсій дозволила кожному учаснику гри реалізуватися та спробувати себе у різних видах діяльності і залишила добрі плоди. Висловлюємо вдячність педагогам за незабутні враження.

Змагання з кульової стрільби – другий день «Ігор патріотів». Учасники усвідомили, що стрільба – це не веселощі, а серйозний конкурс, що вимагає відповідального ставлення та підготовки. Керівник гуртка з кульової стрільби Пилипчатін В.М. відзначив неабияку волю до перемоги, організованість та згуртованість команд.

Третій етап ігор патріотів – конкурс рою і пісні, який пройшов 13 жовтня напередодні Дня захисника України в межах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). До цього урочистого заходу вчителі та учні готувалися тривалий час: тренувалися виконувати прийоми у складі рою, розучували маршові патріотичні пісні, готували емблеми, девізи. Конкурс став справжнім святом, до якого залучилися і учні, і вчителі, і батьки. На шкільному подвір’ї панував дух суперництва, а бажання бути кращими захопив і молодших, і старших школярів.

Підсумки «Ігор патріотів» буде підведено одразу після канікул, адже на учнів ще чекає заключний етап цих змагань.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page