top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Наш дзвоник знову пролунав

Багато поколінь українців об’єднує славна традиція відзначати у перший день осені Свято знань. Без перебільшення, його відзначають усі: від вихованців дитячих садків до людей, які давно вже закінчили школу або вуз. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, професії лежать знання.

Цього дня на подвір’ї загальноосвітньої школи №9 м. Бахмут було дуже людно: великі і малі родини привели до храму знань своїх дітей. Радість і хвилювання можна було побачити на обличчях тат, мам, бабусь і дідусів. Вчителі, схвильовані не менше від батьків, радо вітали вихованців вихованців, знаходили необхідні слова для батьків.

Урочиста атмосфера шкільного свята подарувала усім присутнім найкращі емоції, об’єднала шкільну сім’ю у виконанні гімна нашої держави та популярних патріотичних пісень. Запрошені гості виступили із вітаннями та найкращими побажаннями, наголосили на важливості отримання освіти.

Сміливо і впевнено ступили на ниву навчання наймолодші учні, першокласники. Вони відчули велику любов і турботу про них, переконалися, що у шкільній родині буде затишно і добре.

Трохи сумно було учням 9 класу, адже неодноразово почули, що останній рік навчання у школі приведе їх до першого самостійного кроку – вибору професії.

Перший дзвоник розпочав новий навчальний рік і покликав на перший урок вчителів та учнів. Різноманітні форми уроків налаштовані на одну мету – виховання гідного патріота і громадянина України. Діти знайомились із героїчним минулим, з людьми, котрі присвятили своє життя служінню Батьківщини, виборювали її свободу і право на розвиток. Через пісню і поезію, власні думки вони висловили любов до України, найкращої і найріднішої землі.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page