top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Цікавий день наприкінці навчального року


Добігає кінця 2015-2016 навчальний рік: написані і перевірені контрольні роботи, триває підготовка до свята Останнього дзвоника, настрій в усіх шкільних мешканців піднесений і мрійливий.

Шкільним активом було прийнято рішення провести найцікавіший шкільний день, коли усі уроки будуть проходити у формі змагань та конкурсів. До нього готувалися і учні, і вчителі. Протягом дня усі без винятку учні стали учасниками творчих, інтелектуальних та спортивних змагань, традиційних і нових: філологічний турнір у 8 класі (вчитель Калітіна Л.В.), брейн-ринг з математики у 5, 6 класах (вчитель Порохня І.В.), гала-концерт у 7 класі (вчитель Невесела М.В.), фокуси з фізики у 7, 8 класах (вчитель Савченко А.А.).

Старшокласники підготували сюрприз для учнів початкової школи – провели КВК на шкільну тематику, продемонструвавши неабиякий рівень кмітливості, ерудиції і, звичайно ж, гумору. Малюки сміялись від душі, вболівали за команди учасників, вчилися грати у командні ігри.

Бібліотекар Надія Сироватська запросила до бібліотеки учнів 1-2 класу на конкурс веселих загадок. Тут, у царстві книжок та журналів, діти змагалися в ерудиції, у швидкості приймати правильні рішення, виявляли неабияке прагнення перемогти.

Найбільший успіх мали спортивні змагання «Разом ми - сила», проведені вчителем фізичної культури М.І. Боровиком та педагогом-організатором Оленою Бойко. На шкільному стадіоні під весняним сонечком учні усієї школи демонстрували спритність, силу і завзяття.

Цей цікавий день підтверджує, що школа – найкраще місце на Землі, де дитини живе найбільш насиченим, різноманітним і яскравим життям.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page