top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Не можна повторювати помилок

Минуло 30 років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей. Непокоїть тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі.

З нагоди 30 роковин аварії на ЧАЕС в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 були проведені різні заходи: уроки пам’яті, виховні бесіди, перегляд документальних фільмів, тематичні виставки плакатів та літератури. Метою цих заходів було навчити дітей вболівати за минуле своєї держави, сприймати її такою, якою вона є, до того ж формувати загальнорозвинену людину, що буде протистояти злу, насильству, несправедливості та руйнуванню навколишнього світу, виховувати почуття сприймання чужого болю як свого, загальнонародного – як особистого, почуття любові до людини, до землі, до держави, почуття поваги і пам’яті до трагічних сторінок України.

Зворушливим було декламування віршів учнями. Підсилював емоційне сприйняття мультимедійний супровід за допомогою вдало підібраних тематичних слайдів та відеоролика «Чорнобиль до і після катастрофи», що дало змогу не тільки послухати, але й побачити наслідки жахливої трагедії. Сумною й тривожною нотою прозвучали молитви з уст найстаршої і наймолодшої учасниць заходу у супроводі класичної мелодії.

Підсумки проведених заходів підвів заступник директора Савченко А.А. Подякувавши організаторам та учасникам за належну підготовку було він наголосив на тому, що кожна людина має глибоко замислитися над своїм власним ставленням до природи, до рідної землі, що обов'язок кожного з нас — добре пам'ятати, що Україна — одна, і треба її берегти, потрібно жити в єдності з природою, берегти і примножувати її багатства. Кожен справжній патріот повинен берегти свою землю, піклуватися про її благополуччя, щоб чудові краєвиди завжди милували людське око.



Велике лихо спіткало нашу землю. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною. Тож не треба повторювати помилок. Давайте берегти оточуючий світ! Нашій планеті вистачить одного Чорнобиля.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page