top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Школа – краще місце на Землі


У мікрорайоні Ступки є два місця, на які мешканці покладають усі свої надії і сподівання – це дошкільний заклад № 34 «Тополька» та загальноосвітня школа №9. Щодня сюди вони приводять своє найцінніше багатство, дітей, і хочуть, щоб їх тут навчили мудрості, щоб любили і поважали.

Обидва педагогічні колективи докладають максимум зусиль для розвитку кожної особистості.

На початку березня було проведено сумісний захід – зустріч випускної групи «Веселка» зі школярами початкових та старших класів. 25 вихованців дитячого садка побували у незабутній подорожі до школи. Вони готувались до цієї події – вчили вірші про школу, про вчительку. На шкільному порозі малюків зустріли восьмикласники, які потім супроводжували майбутніх першокласників шкільними приміщеннями: у гардеробі допомогли роздягнутись, у спортивній залі пограли у веселу гру, а у їдальні малі і дорослі разом смакували шкільною випічкою.

А далі малята потрапили у найголовніші приміщення – класні кімнати 1, 2, 3, 4 класів. Тут на них чекали старші товариші, які вже знають про школу все. Вони і розповіли дошкільнятам про шкільну дошку, крейду, портфель, про «Буквар». Наступна зупинка – шкільна бібліотека. Надія Сироватська, шкільний бібліотекар, залучила гостей до театральної пальчикової гри, де у кожного була своя особлива роль.

Найбільше запам’яталось дітям свято – концерт, який влаштували учні початкових класів. Вони співали, розігрували сценки зі шкільного життя, танцювали разом зі своїми маленькими друзями. На пам’ять про цю зустріч дошкільнята отримали розмальовки, а гарний настрій понесли до свого дитячого садочка.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page