top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Творчі звіти вихованців гуртків

Одним з найважливіших завдань Артемівської школи №9 є розвиток творчості учнів, їх здібностей, талантів, формування естетичного смаку, здорового способу життя. Гурткова і клубна робота спрямована на задоволення потреб учнів, зумовлена передусім інтересами до нового прагнення, до успіху. Система гурткової роботи школи динамічна: деякі гуртки працюють багато років, інші щойно почали свою роботу. Це залежить від бажань і потреб учнів. Кожного дня протягом першого тижня ІІ семестру проходили творчі звіти гуртківців.

Найбільш чисельними є факультативи спортивного напрямку «Баскетбол» і «Волейбол». Керують ними досвідчений педагог Микола Боровик та молода вчителька Олена Бойко. Змагання з цих видів спорту продемонстрували, що діти мають не лише спортивні здібності, але й вчаться вірити в себе, відповідати за св


ої дії, дружити в колективі. Гурток «Сам Моделькін», яким керує Носов Євген, об’єднав в основному молодших школярів. які роблять перші спроби власної творчої діяльності. Виставка робіт членів гуртка показала, що вони з великим інтересом виготовляють найрізноманітніші іграшки, автомобілі, судно моделі, навіть будівлі. Діти з великим задоволенням хизувалися своїми роботами. Творчий концерт гуртка «Оберіг» під керівництвом Марії Лисакової розпочався виховним заходом «Правильно поводься у концертній залі». А потім звучали веселі й сумні, але найкращі у світі українські пісні. Перший рік у школі працює клуб тацю, організований Оленою Бойко. Відвідують його тільки дівчата, які із задоволенням оволодівають чудовим мистецтвом танцю. Концерт, підготовлений юними танцюристками, став місцем комфорту для запрошених гостей. Участь у гуртках та клубах дає змогу тіснішого спілкування між учнями. Зустрічі тут відбуваються в умовах спільності інтересів, позитивних емоцій, духовної потреби.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page