top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

Шкільні зустрічі з цікавими людьми



Навчально-виховний процес Артемівської ЗОШ № 9 не обмежується спілкуванням учителів з учнями. Педагогічний колектив прагне забезпечити насиченості шкільної життєдіяльності через зустрічі з цікавими людьми.

15 січня до нашої школи завітала незвичайна гостя- балерина міжнародного класу Людмила Писарева, яка працює в Донецькому театрі опери й балету.

Дівчата, запрошені на зустріч, з цікавістю слухали розповідь балерини про її шлях на велику сцену, про балет як мистецтво танцю, про щоденну працю і завзятість, суворий режим артистів театрів. Розповіла Людмила й про цікаві моменти життя – гастролі до Європи, Америки, Китаю.

«Танці-це спосіб життя, свобода самовираження, грація і краса, - сказала Людмила Писарева.- Щоб відчувати себе щасливими, танцюйте».

Великим сюрпризом для наших дівчат стало проведення майстер-класу з балетного мистецтва для тих учениць, які відвідують танцювальний клуб.

Складні і трохи болючі розтяжки, балетні позиції цікаві композиції спробвали наші дівчата. Під час цього незабутнього уроку їхні очі випромінювали радість і неймовірне щастя. Потім фотографувалися зі знаменитістю, брали автографи і ще довго не відпускали балерину.

Пам`ять про цю зустріч наші вихованниці збережуть на все життя. Спощдіваємося, що кожна винесла для себе урок, що лише наполегливою працею, прагненням удосконалюватись можна досягти таких великих висот.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page