top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

До побаченя, Осінь!

В останній осінній день весело, яскраво і дружно вихованці Артемівської ЗОШ №9 провели виховні заходи «Скажімо Осені: «За все спасибі!».

Основними потребами дитини в початкових класах є необхідність: у спілкуванні з людьми, в емоційному контакті, визнанні, оцінці своїх дій та вчинків, виявленні власної позиції у ставленні до інших, світу, у дружбі, товариськості, повазі до особистості, самоповазі, набутті нових знань та вмінь для пізнання довкілля.

З великою відповідальністю приступили учні 8 класу до виконання дорученої справи. Вони протягом двох тижнів готували такий захід для молодших школярів, який мав би розвивальний, пізнавальний і розважальний характер. Старшокласники готували костюми, добирали матеріал, святково прикрашали залу, допомагали вчителям проводити репетиції з вихованцями початкової школи. Керувала цим процесом педагог-організатор Олена Бойко.

Весілля Морквинки» в українському стилі не залишило байдужими ні дітей, ні присутніх дорослих. Чого тут тільки не було: сватання, українські пісні і танці, обряди, традиційні ігри, жарти.

Родинне свято «Осінь, до побачення», що пройшло на базі 2 класу, за мету мало об’єднання саме батьківського колективу. Вчитель початкових класів мудро підійшла до вирішення конфліктних ситуацій між батьками, залучивши їх до підготовки та проведення виховного заходу. Дійсно родинна атмосфера панувала у залі: діти висловлювали подяку батькам за їхню невтомну працю на землі, обіцяли допомагати їм, мами не стримували сліз і виказували свою любов до дітей, тата демонстрували свою силу, мужність і, головне, турботу про сім’ю.

Ми прагнемо виконувати головне завдання школи —створювати і використовувати у шкільному житті ситуації, в яких знання і дії були б злиті та дозволили б фіксувати динаміку духовно-морального розвитку дитини, суть якого полягає у вмінні дитини самостійно, а іноді за допомогою вчителя, реалізувати свої здібності до практичної діяльності.

Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page