top of page

         Бахмутська загальноосвітня школа        І-ІІ ступенів №9  

Бахмутської міської ради

Донецької області

 

84505, Україна, Донецька обл., м. Бахмут

school9@osvita.bahmutrada.gov.ua 

изображение_viber_2022-03-02_08-41-51-908.jpg

Україна-мирний дім.

Припиніть війну заради дітей!!!

День Гідності і Свободи – нове, але знакове свято в новітній історії України

В Артемівській ЗОШ №9 пройшли урочисті заходи до цієї дати. Напередодні свята з метою утвердження в педагогічному колективі ідеалів свободи і демократії, грамотного і об’єктивного донесення учням інформації про доленосні події в Україні адміністрацією школи організовано методичний захід для вчителів – перегляд і обговорення документального фільму «Зима, що нас змінила». Створена атмосфера сприяла активності педагогів, які висловили свої думки з питання виховання української свідомості і гідності. Вчитель історії Пилипчатін В.М. провів екскурс у минуле нашої держави, до героїчних джерел, які по сьогодні живлять нас, народ України.

До Дня гідності і Свободи бібліотекарем Надією Сироватською сумісно з учнями 8 класу створено відео презентацію «Народе мій…». У цій презентації звучать патріотична поезія Івана Франка, Тараса Шевченка, Василя Стуса, Григорія Чупринка, які не мирилися із свавіллям влади і силою слова, відстоювали ідеали Свободи. Під час інформаційно – патріотичної акції «Україна починається з кожного з нас» вихованці старших класів висловлювались на тему «За що я люблю Україну», разом зі своїми класними керівниками зібрали великий пазл у формі карти нашої держави, згадали людей, які ціною власного життя роблять святу справу – будують українську Україну.

А ми, нове молоде покоління, підхоплюємо цю справу і бачимо свою державу гідною і вільною. Тут не буде місця брехні, нам не буде соромно тут жити і ростити дітей, бачити своє майбутнє.


Новини
Слідкуй за нами
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page