Шкільні зустрічі з цікавими людьми

Навчально-виховний процес Артемівської ЗОШ № 9 не обмежується спілкуванням учителів з учнями. Педагогічний колектив прагне забезпечити насиченості шкільної життєдіяльності через зустрічі з цікавими людьми.

15 січня до нашої школи завітала незвичайна гостя- балерина міжнародного класу Людмила Писарева, яка працює в Донецькому театрі опери й балету.

Дівчата, запрошені на зустріч, з цікавістю слухали розповідь балерини про її шлях на велику сцену, про балет як мистецтво танцю, про щоденну працю і завзятість, суворий режим артистів театрів. Розповіла Людмила й про цікаві моменти життя – гастролі до Європи, Америки, Китаю.

«Танці-це спосіб життя, свобода самовираження, грація і краса, - сказала Людмила Писарева.- Щоб відчувати себе щасливими, танцюйте».

Великим сюрпризом для наших дівчат стало проведення майстер-класу з балетного мистецтва для тих учениць, які відвідують танцювальний клуб.

Складні і трохи болючі розтяжки, балетні позиції цікаві композиції спробвали наші дівчата. Під час цього незабутнього уроку їхні очі випромінювали радість і неймовірне щастя. Потім фотографувалися зі знаменитістю, брали автографи і ще довго не відпускали балерину.

Пам`ять про цю зустріч наші вихованниці збережуть на все життя. Спощдіваємося, що кожна винесла для себе урок, що лише наполегливою працею, прагненням удосконалюватись можна досягти таких великих висот.

0